Dårlig kredit lån For dem, der søger alternativer til nye eller gamle bil

Du kan stadig spare penge på en dårlig kreditlån ved at sammenligne priser, tjekker flere politikker og forhandle med långivere.

At få en dårlig kreditlån behøver ikke at være som grunduddannelse. En person med dårlig kredit vil højst sandsynligt har en hård tid at købe en helt ny bil til en overkommelig pris. Långivere er ikke villige til at tage en større risiko på en høj pris køretøjet, hvis din kredit har nogle pletter.

Finde den bil, du er interesseret i og prøve at finde ud af omtrentlige månedlige betalinger.

Det er en alvorlig sag-behovet for at løse!

Ja, det er muligt at grave din vej ud af gælden, hvis du ved hvordan man svinge skovl. Sikkert, du er langt fra entydigt. Millioner af mennesker er afhængige af kredit til at hjælpe dem med at købe huse, biler, ferier og meget mere. Uundgåeligt, selv de mest samvittighedsfulde kan støde på arbejdspladser, ulykkestilfælde og andre uforudsete forhold, som vanskeliggør tilbagebetaling. Sen betaling eller misligholdelse vil blive noteret på dårlig kreditlån rapporter, der følger dig i år, klemme din levestandard; så er det bydende nødvendigt at overbevise verden om, at du er en pålidelig, gæld-betalende kunde.

Desuden en negativ dårlig kreditlån betænkning kan gøre mere end forringer din evne til at få et lån eller en kreditlinje–det kan koste dig dit job.

Du behøver ikke at læne sig tilbage og lade din dårlige kreditlån betænkning skabe ravage på dit liv. Hvis du belaste mod din kreditlinjer, er der et par punkter, som du, som en forbruger bør forstå.

Være tålmodig og Forvent ikke mirakler ske. Når du har optjent gæld, er der ingen simpel måde at gøre dem til at forsvinde, uanset hvad du hører fra virksomheder, der “garanterer” dig lindring fra din forpligtelser.

En vigtig advarsel

Tage din tid og gøre dig forskning og selvom du har dårlig kredit, kan du spare penge. Ikke hoppe ind i en aftale, du ikke er klar til. Det er ikke det værd. Vær forberedt for forhandlingerne og alt vil arbejde godt for dig og din bil købsoplevelse.

Her er nogle flere tips om hvordan man kan spare penge, når de køber en brugt bil:

Tjek bilens reparation post, udgifter til vedligeholdelse og sikkerhed og kilometertal ratings i forbrugerblade eller online. Søg efter “blå bog” værdien, og være parat til at forhandle prisen.

Køb hos en forhandler? Kigge efter købere Guide. Det kræves af en føderal forordning kaldes brugt bil regel.

Kontroller, at alle mundtlige løfter er skrevet ind i købere Guide.

Du har ret til at se en kopi af forhandlerens garanti, før du køber.

Garantier er inkluderet i prisen på produktet; servicekontrakter koster ekstra og sælges separat.

Bede om bilens vedligeholdelse post fra ejeren, forhandler eller værksted.

Prøvekøre bilen på bakker, motorveje, og i stop-and-go trafik.

Har bilen inspiceres af en mekaniker, du leje.

Tjek forhandler med lokale forbruger databeskyttelsesorganer øver direkte kontrol.

Hvis du køber en bil “som er”, bliver du nødt til at betale for noget, der går galt efter salget.

Brugt bil reglen gælder generelt ikke til privat salg.

Til nytte

Der er tre store kredit-bureauer de fleste långivere afhængige af for dårlig kreditlån rapporter: EQUIFAX, EXPERIAN og TRANS UNION. Efter anmodning, skal hvert af disse selskaber fortælle dig alt, hvad der er i din dårlige kreditlån betænkning samt informationskilderne, som de brugte. Derudover skal du have en liste over alle, der har anmodet om rapporten dårlig kreditlån inden for det seneste år (to år for job-relaterede anmodninger).

Hver dårlig kreditlån rapport vil omfatte en “undersøgelse anmodning” form og instruktioner, som du kan bruge til at sætte spørgsmålstegn ved de emner, du mener for at være i fejl. Når du indsender denne formular, skal kredit-bureauet undersøge dine påstande og dårlig kreditlån rapport tilbage inden for 30 dage. Hvis en unøjagtighed er blevet fundet, vil det blive fjernet fra posten. Hvis problemet ikke løses, vil du få lov til at forberede en kort erklæring (op til 100 ord) at give din side af historien, der skal medtages i fremtidige rapporter om dårlig kreditlån.

Kommunikere med dine kreditorer, når du har bagud. De procedurer, der er beskrevet ovenfor skal hjælpe hvis din dårlige kreditlån betænkning indeholder fejl. Hvis du har undladt at foretage nødvendige betalinger på din gæld, forbliver disse oplysninger. Auto lån problemer kan kræve tidlige varslinger til kreditorer.

Skær din trang til kredit helt. Mindre du anklagen, jo mindre chance for du vil vinden op forbyggede. “Nu,” siger Harrison, “Jeg har kun et kreditkort, som jeg ikke bruger – det er bare for nødsituationer. Hvis jeg vil have noget, betale jeg med kontanter eller med et betalingskort.”

3 tanker om “Dårlig kredit lån For dem, der søger alternativer til nye eller gamle bil”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.