Kommercielle maleri budgetter

Hvis din vedligeholdelse budgettet for det nuværende funktionsår har en taget et hit, du kan undrende, hvordan du får en kommerciel maleri projekt udført sammen med alt andet. To mulige løsninger til projektbudgettering er formålet drevet udgifter og ændre den ordregivende proces.

Formålet drevet udgifter

Den mest almindelige opfattelse af et maleri projekt er enkel vedligeholdelse og faciliteter op-hold. Begrunder maleri og belægning projekter som forebyggende vedligeholdelse er relativt let, fordi det overfladebehandling kan forhindre skader den underliggende struktur. Hvis budgettet adskiller forebyggende vedligeholdelse midler fra driftsomkostninger, kan du pakke maleri projektet efter dets sande formål at få finansieringen.

Maleri og belægning kan dog være meget mere end simpel op-hold. I en detail indstilling, udseendet af en struktur kan en har en direkte indvirkning på mængden af business anlægget er i stand til at tiltrække. Hvis den løbende vedligeholdelse budget ikke kan støtte et maleri projekt, måske kunne den markedsføringsbudget.

Ændre den ordregivende proces

Som en kommerciel maleri budget kan løsning, ændre den ordregivende proces synes ligesom at bruge en forhammer til at knække en valnød. Opsparing fra en ny måde at forvalte kontrakter kan dog betydelige, især hvis dit anlæg gør en masse af outsourcing.

Mange store virksomheder tilpasse en jobordre kontraherende system (JOC) til at håndtere deres ordregivende proces. En JOC system er en type af ubestemt efterspørgsel og ubestemt mængde kontraherende system som er afhænger af pre-definerede basispriserne for tjenester. Entreprenører bud ved at multiplicere de basispriserne af en valgt co-effektiv.

JOC systemer bruges ofte af skoler, offentlige myndigheder og andre organisationer til at strømline deres ordregivende proces. De virkelige besparelser kommer fra reduceret annonceringsomkostninger, reduceret administrative behov og en hurtigere RFP til færdige projekttid. Ifølge en hvidbog udgivet af Centennial entreprenører Enterprise, Inc., kan besparelser forbundet med en JOC system være op til 21 procent af standardomkostninger.

Fordelen ved et JOC system er, at når på plads til at dække et maleri projekt, systemet er gælder for stort set alle andre outsourcede aspekt af faciliteter budgettering. Men hvis du ikke benytter en JOC system, bør du kraftigt overveje leje en ekspert konsulent til at hjælpe dig med at gennemføre programmet.

Sidste ord

Facilitet budgetter er ikke sandsynligt, at øge helst snart, så kreative løsninger er et must at finde plads i budgettet til kommercielle maleri, konstruktion og vedligeholdelsesprojekter.

4 tanker om “Kommercielle maleri budgetter”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.